Omschrijving

Technieken

  • Serene CMS3

Dienst

  • Realisatie informatieve website

Een nieuwe kans voor iedereen die daar behoefte aan heeft

Ferencik Webdesign heeft met toewijding een interactieve website gerealiseerd voor Zorgmanege Hoofddorp, inclusief de implementatie van het ParkingPanel parkeersysteem en een gebruiksvriendelijk CMS. Ontdek de verhalen en activiteiten van Zorgmanege Stal Starro, opgericht door Ger en Caroline Schönhage in 2005.

De zorgmanege biedt dagbesteding aan mensen met verstandelijke- en/of lichamelijke beperkingen of GGZ-problematiek. Gelegen aan de IJweg, net buiten Hoofddorp, biedt de boerderij verschillende activiteiten, waaronder een brocante stal, kinderboerderij, en de mogelijkheid tot het stallen van pony's en paarden.

Ferencik Webdesign integreerde het interactieve ParkingPanel parkeersysteem en ontwikkelde een CMS voor een vloeiende webervaring. Ontdek de rustige omgeving van Zorgmanege Stal Starro, waar jong en oud een nieuwe kans krijgen in een stabiele, stressvrije omgeving. Bezoek de brocante stal, geniet van de koffiecorner, en ontdek een plaats waar hoop voor de toekomst wordt gekoesterd.

Ervaar ZorgmanegeHoofddorp.nl, waar de interactieve website, ontworpen door Ferencik Webdesign, de kernwaarden van Zorgmanege Stal Starro weerspiegelt en een stabiele, rustige omgeving voor iedereen biedt.

bekijk website

Projectafbeeldingen

Andere projecten