Omschrijving

Technieken

  • Serene CMS3

Dienst

  • Realisatie informatieve website
  • SEO optimalisatie

MapTec met passie voor de nieuwste technieken

Ferencik Webdesign heeft met trots een website gerealiseerd voor MapTec, gevestigd in Noordwijkerhout.

MapTec, opgericht in 2001, heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt, met hoogtepunten zoals de verhuizing naar Noordwijkerhout in 2014 en de opening van een nieuw pand in 2016. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in board-level reparaties, met een focus op moederbordreparaties voor diverse elektronische apparaten, waaronder MacBooks, iMacs, iPads, iPhones, laptops, notebooks, en andere hardware.

MapTec, met passie voor de nieuwste elektronische technieken en IT, biedt vakkundige reparaties voor alle Apple-apparatuur en staat ook klaar voor reparaties aan andere merken laptops, smartphones, en tablets. Het bedrijf legt de lat hoog voor reparaties en heeft ervaren monteurs die getraind zijn in het repareren van de nieuwste technologieën. Ze bieden ook data recovery-diensten voor defecte of met waterschade getroffen apparaten.

Naast particuliere klanten heeft MapTec een groeiend aantal zakelijke klanten, en ze staan open voor het uitbreiden van hun dienstverlening op dit gebied. Het bedrijf biedt de mogelijkheid voor bedrijven om reparaties uit te besteden, met een groeiend aantal partners dat regelmatig reparaties aan MapTec toevertrouwt. Zakelijke klanten kunnen hun bestellingen realtime volgen en profiteren van transparante prijsstellingen.

Voor particuliere klanten is MapTec ICT de ideale partner voor de reparatie van smartphones, laptops, tablets, iPhones, iPads, en iMacs. Ze streven naar deskundigheid, snelheid, en klantgerichtheid, met een heldere en duidelijke prijsstelling. MapTec gebruikt uitsluitend A-kwaliteit onderdelen om de duurzaamheid van gerepareerde apparatuur te waarborgen. Ferencik Webdesign is verheugd een bijdrage te hebben geleverd aan de online aanwezigheid van MapTec en kijkt uit naar verdere samenwerkingen.

Bekijk website

Projectafbeeldingen

Andere projecten