Wil je een webapplicatie laten bouwen die volledig is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf? Bij Ferencik Webdesign leveren we volledig maatwerk op het gebied van webapplicaties, met expertise in Progressive Web Apps (PWA), JavaScript frameworks, NodeJs, en de mogelijkheid tot onderhoud en hosting.

Vele voordelen

Waarom Kiezen voor een webapplicatie op maat?

Webapplicaties vormen de kern van complexe online functionaliteiten. Voor dergelijke projecten zijn standaard CMS-systemen ontoereikend. Bij Ferencik Webdesign begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom bouwen we webapplicaties vanaf de grond op, met frameworks en libraries die volledige controle bieden over de functionaliteit en het ontwerp.

 • Volledig te Customizen:
  Elk detail van je webapplicatie is aanpasbaar aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.
 • Complexe Functionaliteit:
  Of het nu gaat om een uren- of ordersysteem, een online calculator, CRM, promotieactie, of een klantenportal, we bieden oplossingen voor elke uitdaging.
 • Integratie met Externe Services:
  Onze webapplicaties kunnen worden geïntegreerd met externe services, waardoor vrijwel onbeperkte mogelijkheden ontstaan.

 

Onze bouwstenen

Onze Technologie├źn

VueJS

Als front-end framework maken we vooral gebruik van VueJS. Dit moderne JavaScript framework stelt ons in staat om Single Page Applications te creëren, wat resulteert in snelle websites en webapplicaties met een uitstekende gebruikservaring.

Laravel

Voor complexe webapplicaties gebruiken we het krachtige PHP framework Laravel. Snel, efficiënt en ideaal voor maatwerk websites en webapplicaties.

Het biedt de mogelijkheid om te communiceren met databases en server side scripts te verwerken.

JQuery

Bij Ferencik Webdesign vertrouwen we op JQuery, een krachtige en betrouwbare JavaScript-bibliotheek. Ondanks zijn leeftijd biedt JQuery gebruiksvriendelijkheid, compatibiliteit, en prestatieoptimalisatie, wat cruciaal is voor een vlotte en betrouwbare gebruikerservaring.

Serene Framework

Voor geavanceerde webapplicaties maken we gebruik van ons eigen Serene PHP-framework. Dit goed gedocumenteerde systeem stelt ons in staat snel, kostenefficiënt, en veilig robuuste webapplicaties te ontwikkelen.

Met uitgebreide mogelijkheden biedt het de snelle creatie van complete API's en efficiënte database-interacties.

Bedrijfssoftware en Koppelingen

Om bedrijfsprocessen te automatiseren, ontwikkelen we op maat gemaakte webapplicaties die naadloos kunnen worden geïntegreerd met software van leveranciers en boekhoudsystemen.

API-koppelingen zorgen ervoor dat systemen met elkaar kunnen communiceren, waardoor een gestroomlijnde applicatie ontstaat die alles voor jou regelt.

Technologische Diversiteit

We maken gebruik van PHP frameworks, JavaScript frameworks met bijbehorende databases voor de ontwikkeling van webapplicaties.

Of het nu gaat om een volledige webapplicatie of slechts een specifieke functionaliteit die moet worden toegevoegd aan een bestaand systeem zoals WordPress of andere CMS systemen, wij bieden flexibele hosting- en onderhoudsopties.

 

 • Via een Webbrowser Toegankelijk:
  Onze webapplicaties zijn altijd en overal toegankelijk via een webbrowser.
 • Makkelijk Door te Ontwikkelen:
  De schaalbaarheid van onze webapplicaties maakt gemakkelijke doorontwikkeling mogelijk naargelang de groei van jouw bedrijf.
 • Koppelingen met Diverse Externe Systemen:
  Door gebruik te maken van API's kunnen we moeiteloos koppelingen realiseren met verschillende externe systemen.

Voor maatwerk webapplicaties die perfect passen bij jouw bedrijfsdoelen, neem vandaag nog contact op. Wij zijn klaar om jouw digitale visie werkelijkheid te maken.

 

 

webdesign

Wij streven naar krachtig en esthetisch webdesign, waarbij ons creatieve team websites ontwikkelt die visueel aantrekkelijk zijn en perfect aansluiten bij de identiteit van jouw merk.

webshop

Van e-commerce tot op maat gemaakte web-applicaties, bouwen wij krachtige online platforms die indruk maken en de gebruikerservaring optimaliseren.

Geschiedenis

Ontdek Ferencik Webdesign Vijfhuizen: Pioniers sinds 2008, gespecialiseerd in webdesign en parkeerregistratie. Een reis vol passie en innovatie.

De vragen die wij veel krijgen

Veelgestelde vragen

Webapplicaties zijn websites met complexe functionaliteit, zoals uren- of ordersystemen, calculators, CRM-systemen, en meer. Ze worden op maat gebouwd om aan specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, wat efficiëntie, kostenbesparing en een betere gebruikerservaring oplevert.

We maken gebruik van PHP frameworks, JavaScript frameworks zoals VueJS, en NodeJs met bijbehorende databases. Voor specifieke behoeften kunnen we ook alleen een front-end systeem gebruiken en koppelen aan gebruiksvriendelijke systemen zoals WordPress.

VueJS, een modern JavaScript framework, stelt ons in staat om snelle Single Page Applications te maken, wat resulteert in een verbeterde gebruikerservaring. Hiermee kunnen we content laden zonder steeds opnieuw een pagina te hoeven laden.

Laravel is een uitstekend PHP framework voor complexere websites en webapplicaties. Het biedt snelheid en efficiëntie, en kan gecombineerd worden met front-end JavaScript frameworks om Multi Page Applications te creëren.

JQuery is een JavaScript-bibliotheek met een grote gemeenschap, eenvoudige syntaxis, brede compatibiliteit, en lichtgewicht prestatieoptimalisatie. Ondanks zijn leeftijd blijft het een betrouwbare keuze voor specifieke projecten waarin het de beste oplossing is.

Het Serene PHP-framework, intern ontwikkeld, stelt ons in staat om snel stabiele, snelle, en veilige webapplicaties te realiseren met een breed scala aan mogelijkheden. Het is goed gedocumenteerd en biedt efficiënte communicatie met databases en server-side scripts, evenals het opzetten van complete API's.

Webapplicaties hebben complexe functionaliteit en vereisen daarom maatwerk. Standaard CMS-systemen zijn niet geschikt. Webapplicaties bieden volledige aanpasbaarheid, integratie met externe services, en vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor interactieve ervaringen.

Webapplicaties automatiseren tijdrovende, foutgevoelige taken, wat vooral nuttig is bij personeelstekorten. Ze bieden ook mogelijkheden voor het verbeteren van de efficiëntie, het samenvoegen van doelgroepen, en het verhogen van de Return on Investment (ROI) door kosten te verlagen.

Wij waarborgen veiligheid door gebruik te maken van goed gedocumenteerde frameworks, zoals Laravel en Serene PHP, die voldoen aan de laatste standaarden. We implementeren beveiligingsmaatregelen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen.