Suggest keywords zijn woorden of zinnen die gerelateerd zijn aan je hoofdonderwerp of zoekwoord. Ze kunnen je helpen om je content te optimaliseren voor zoekmachines en je doelgroep. Suggest keywords kunnen je ook inspireren om nieuwe ideeën of invalshoeken te bedenken voor je content.

Maar hoe vind je suggest keywords? En hoe gebruik je ze in je content? In dit artikel geef ik je een aantal tips en tools om je op weg te helpen.

Waarom zoekmachine optimalisatie belangrijk is voor uw website

Dit artikel legt uit waarom zoekmachine optimalisatie (SEO) belangrijk is voor uw website, en hoe u het kunt toepassen met behulp van de laatste zoekmachine trends. Het verbeteren van uw zichtbaarheid, het verkeer en conversies van uw website.

Waarom jQuery nog steeds relevant is in 2023

Ontdek waarom jQuery nog steeds een waardevolle tool is voor webontwikkeling in 2023 en hoe u het kunt gebruiken voor uw projecten.

Website laten maken waar op letten?

Wil je een website laten maken? Lees dan dit artikel! Alle valkuilen en aandachtspunten op een rij.

Hoe vind je suggest keywords?

Er zijn verschillende manieren om suggest keywords te vinden. Een van de meest eenvoudige en effectieve manieren is om gebruik te maken van de suggesties die zoekmachines zelf geven. Bijvoorbeeld, als je op Bing zoekt naar “webdesign”, krijg je een lijst met gerelateerde zoekopdrachten, zoals “webdesign voorbeelden”, “webdesign cursus”, “webdesign trends 2023”, enzovoort. Dit zijn allemaal suggest keywords die je kunt gebruiken in je content.

Een andere manier om suggest keywords te vinden is om gebruik te maken van speciale tools, zoals [Bing Keyword Research] of [AnswerThePublic]. Deze tools geven je een overzicht van de meest populaire en relevante vragen, onderwerpen, en zoekwoorden die mensen gebruiken rondom je hoofdonderwerp of zoekwoord. Zo kun je zien wat je doelgroep wil weten of leren over je onderwerp.

Hoe gebruik je suggest keywords in je content?

Als je eenmaal een lijst met suggest keywords hebt, kun je ze gebruiken om je content te verbeteren en te verrijken. Hier zijn een paar tips om dat te doen:

  • Gebruik suggest keywords als subkoppen (H2 of H3 tags) om je content te structureren en te verdelen in logische secties. Zo maak je je content overzichtelijk en scanbaar voor je lezers en voor zoekmachines.
  • Gebruik suggest keywords als variaties of synoniemen van je hoofdonderwerp of zoekwoord. Zo voorkom je dat je je content te veel herhaalt of te eentonig maakt. Ook laat je zo zien dat je kennis hebt van je onderwerp en dat je verschillende aspecten ervan kunt behandelen.
  • Gebruik suggest keywords als inspiratiebron om je content uit te breiden of te verdiepen. Zo kun je meer waarde en informatie bieden aan je lezers en je autoriteit en expertise tonen. Je kunt bijvoorbeeld suggest keywords gebruiken om voorbeelden, tips, adviezen, statistieken, bronnen, of meningen te geven over je onderwerp.

Conclusie

Suggest keywords zijn een handig hulpmiddel om je content te optimaliseren voor zoekmachines en je doelgroep. Je kunt suggest keywords vinden door gebruik te maken van de suggesties die zoekmachines zelf geven of door gebruik te maken van speciale tools. Je kunt suggest keywords gebruiken om je content te structureren, te variëren, en te verrijken. Zo kun je je content interessanter, relevanter, en waardevoller maken voor je lezers.