Maatwerk vs. Templates: Onze aanpak bij Ferencik Webdesign

Bij Ferencik Webdesign begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en dit weerspiegelt zich in onze benadering van webdesign. Een veelgestelde vraag die we ontvangen is: "Maken jullie de website op basis van een template of wordt deze volledig op maat gemaakt?" Laten we dit eens nader bekijken.

1. Maatwerk voor unieke identiteit

Ja, we maken gebruik van templates. Maar dit betekent niet dat we simpelweg een kant-en-klaar ontwerp van het internet halen en het aan onze klanten leveren. In plaats daarvan passen we templates zo grondig aan dat het eindresultaat vrijwel niets meer gemeen heeft met het oorspronkelijke ontwerp. We veranderen kleuren, lettertypen, indelingen, en meer, om ervoor te zorgen dat elke website zijn eigen unieke identiteit behoudt. Het is alsof we een bestaand huis renoveren tot een gloednieuw, op maat gemaakt thuis.

2. Maatwerk voor snelheid en epecificiteit

Nee, we maken niet altijd gebruik van templates. In gevallen waar elke milliseconde laadtijd van cruciaal belang is, of wanneer een website zo specifiek is dat geen enkele template voldoet, kiezen we voor een volledig op maat gemaakte aanpak. Een voorbeeld hiervan is onze recente samenwerking met een stukadoor. Hoewel het bestaande ontwerp behouden moest blijven, was een volledige heropbouw nodig om de snelheid te verbeteren en over te stappen naar ons CMS.

3. Aanpassingen voor unieke ervaringen

Of we nu werken met templates of maatwerk, we passen altijd aan. Onze aangepaste templates ondergaan rigoureuze transformaties. Kleuren, lettertypen, slideshows, indelingen - alles wordt aangepast om een unieke gebruikerservaring te garanderen. Onze klanten herkennen vaak niet meer dat een template als basis diende.

Bij Ferencik Webdesign geloven we in het leveren van hoogwaardige producten zonder het budget uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om een volledig op maat gemaakte website of een slim aangepaste template, wij zetten ons in voor het realiseren van de visie van onze klanten.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op!