Over ons


Ferencik is een full service webdesignbureau gevestigd in Vijfhuizen (omgeving Haarlem). Ons jonge en enthousiaste team van specialisten, werkt met veel passie en gedrevenheid. Ferencik maakt je bedrijfsdoelstelling realiteit door efficent te werken. Ons dagelijks streven is het automatiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen en het representatief maken van jouw online visitekaartje naar de buitenwereld.

 

ONZE VISIE

Ferencik wil een betrouwbare partner zijn in online dienstverlening. Wij komen onze afspraken na en streven naar een duurzame relatie, ook hanteren wij eerlijke tarieven. Onze identiteit baseren wij op onze christelijke waarden, waarbij groei geen doel is maar een middel tot voorzien in de behoefte naar online oplossing op maat.

Onze doelstelling

Het leveren van betrouwbare en stabiele weboplossingen, die uitblinken in gebruiksgemak door perfecte afstemming op jouw organisatie en bedrijfsprocessen.  

Innovatie

Naast het uitvoeren van onze dagelijkse werkzaamheden op het gebiedt van webdesign heeft Ferencik zich de afgelopen jaren ingezet op innovatie. Door de ontwikkeling van geheel nieuw framework hebben wij de fundering gelegd voor een tal van spraakmakende producten. Door ons als bedrijf te blijven innoveren denken wij dat onze oplossing voor nu en de toekomst meerwaarde kan hebben voor jouw bedrijf.

 

Onze werkwijze

Binnen de uitvoering van onze projecten werken wij in verschillende fases. Dit geeft structuur en helderheid in de communicatie. Tevens weet je voorafgaand aan de start van het project wat je van ons kan verwachten.

 

Fase 1: Inventarisatie & Offerte

Wij beginnen met het vertalen van jouw wensen en ideeën naar een uitwerkbaar concept.  In een verkennend gesprek brengen wij jouw wensen in kaart. Door grondig te inventariseren kaderen wij de uitwerking, de planning en het budget. Ook voorzien wij  je van aanvullende ideeën en advies waarmee je meer kansen kunt benutten. Wanneer alles duidelijk in kaart is gebracht  zullen wij je zo spoedig mogelijk een voorstel toesturen.

Fase 2: Concept

Samen werken we een concept uit waarin jouw wensen worden omgezet in een functioneel ontwerp. Met wireframes schetsen wij de positionering van diverse onderdelen van uw module. Wij geven je een duidelijk beeld van de diverse functionaliteiten en de manier waarop er door de te bouwen module genavigeerd dient te worden. 

Als we hebben vastgesteld hoe de functionaliteiten verwerkt moeten worden en op welke manier deze worden weergeven, werken wij enkele schermen van de module uit, om de vormgeving vast te stellen.

Fase 3: Realisatie

Nadat deze ontwerpen zijn goedgekeurd kunnen wij beginnen met het realiseren van het eindproduct; Het technisch ontwerp. Nu de website en/of webapplicatie aansluit bij uw eisen en wensen en wij een duidelijk overzicht van de functionaliteiten en vormgeving hebben, kunnen onze programmeurs aan de slag met de ontwikkeling.

Fase 4: Testen & Oplevering

De website en/of webapplicatie wordt door ons grondig getest voordat wij het ter beoordeling neerleggen. In deze fase wordt het concept verfijnd totdat u volledig tevreden bent over het eindresultaat. In samenspraak wordt een datum ingepland om de tijdelijke omgeving om te zetten naar de life omgeving. Dit is afhankelijk van de marketing en eventuele promotie acties die gekoppeld zijn aan de lancering. Na de lancering van de website en/of webapplicatie kan voorzien worden van een  service- & onderhoudscontract. Dit is afhankelijk van de wensen en behoeften.

 

 

Ferencik opgericht

Uit een passie voor techniek en gedrevenheid tot het leveren van een hoge kwaliteit op de internetmarkt is Ferencik webdesign ontstaan.

Serene CMS 1.0

Ferencik levert zijn eerste CMS systeem op voor het MKB. Serene CMS 1.0. Serene zal in de toekomst een zeer succesvol CMS blijken wat na verdere ontwikkeling zeer goed in zoekmachines blijkt te scoren.

ParkingPanel V1.0

Op vraag vanuit de parkeerbranche rondom luchthavens heeft Ferencik de allereerste parkeer registratie tool ontwikkeld. De basis is gelegd. ParkingPanel zou later uitgroeien tot het meest vooruitstrevende en marktleidende product ter wereld in de wereld van de parkeerregistratie software.

ParkingPanel V1.1

Enkele maanden na lancering van ParkingPanel 1.0 komt er een grote update beschikbaar in de vorm van ParkingPanel 1.1. Deze nieuwe versie heeft vele verbeteringen zoals onder andere verbeteringen op het gebied van inzage van klanten en zoeken.

Serene CMS+

Na een vijf maanden lang ontwikkel traject wordt Serene CMS+ gelanceerd, met als centraal ontwikkeldoel de verbeterde vindbaarheid van de websites ontwikkeld op Serene CMS+ te verhogen komt Serene CMS+ met een complete tool die de gebruiker assisteert in het optimaliseren van zijn website.

ParkingPanel V2.0

Na twee jaar lang ontwikkelen komt Ferencik met een nieuw parkeerregistratie systeem. ParkingPanel 2.0. ParkingPanel is op dit moment al een echt begrip en om dit merk kan de markt dan al niet meer heen.

Serene CMS NG 2.0

De langverwachte opvolger van Serene CMS 1.0 en Serene CMS+ ziet het levenslicht. Serene CMS NG (next generation) 2.0 wordt gelanceerd. De basis voor vele websites de komende jaren. Een stabiele en goede ondergrond voor vele bedrijven online.

Eigen facturatie pakket

Ferencik komt in Mei 2016 met zijn eerste commercieel gerichte facturatie pakket. Dit software pakket is eenvoudig en gemakkelijk aan te passen aan een breed scala aan klantwensen.

ParkingPanel V3.0

Na vier jaar lang ontwikkelen komt Ferencik met de ultieme versie van het ParkingPanel. ParkingPanel 3.0. Deze versie is het laatste en het nieuwste wat er op dit moment te vinden is voor de parkeer branche.

Serene CMS 2.5

Een jaar na de release van Serene CMS 2.0 wordt Serene CMS 2.5 gereleased. Ferencik heeft hard aan een sterk verbeterde versie van Serene CMS 2 gewerkt. Dit CMS is niet alleen sneller maar ook makkelijker, veiliger en volledig compatibel met PHP 7.0.