Websites


Websites


Is je website aan vernieuwing toe ? Heb je hulp nodig bij het visualiseren van je strategische doelstelling ? Ferencik levert een op maat gemaakte website, die aansluit bij je bedrijf.

 

Responsive

Wij zorgen ervoor dat je website altijd volledig ‘responsive’ wordt afgeleverd. Dit betekent dat je website duidelijk en toepasbaar is op elke desktop, tablet en smartphone.

ferencikresponive.png
 
Conversieverhogend.png

Conversieverhogend

Ferencik kan al je zakelijke doelen online realiseren, zoals het bestellen van een product maar ook het invullen van een contactformulier of het abonneren op een nieuwsbrief. Dit doen wij door het opzetten van een eenvoudige, heldere en toegankelijke website die conversieverhogend werkt, waardoor een optimaal rendement behaald kan worden.

 

Maatwerk

Ferencik levert geen standaard dienst, maar maatwerk dat onderscheidend is. Op basis van onze technische know how vinden we altijd gebruiksvriendelijke oplossingen die passen bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Wij kunnen koppelingen verzorgen met derde partijen omdat we daar al veel ervaring in hebben opgedaan. Zo zijn al onze systemen uitgerust met een API koppeling en hebben wij specialisme in huis om een koppeling te verzorgen met payment provider, voorraad, chat/ feedback modules of aansluiten van Affiliaties/Partners.

 

Eigen paneel

Ferencik onderscheid zich van het cross aan webdesign bedrijven, door o.a. het gebruik van eigen beheer paneel (CMS) voor haar website. Het Content Management Systeem is zo opgebouwd dat je zelf eenvoudig de website kunt beheren en onderhouden. Zo worden onze websites alleen voorzien van de functionaliteiten die benodigd zijn voor beheer van jouw website.

Ons eigen beheerpaneel (CMS) biedt de volgende voordelen:

 

  • Mobiel vriendelijk
  • Meerdere website beheren onder één paneel
  • Toekennen van verschillende gebruikersrechten
  • Standaard voorzien van basis optimalisatie (SEO)
  • Gemakkelijk aanpassen van teksten of slideshow foto’s
  • Geen onnodige gevraagde service en veiligheid updates
  • Alleen functionaliteiten die er voor jouw bedrijf toe doen
  • Systeem reageert tot wel 6 keer sneller dan Wordpress
 

SEO (optimalisatie)

Doordat wij de websites opzetten met de laatste meest betrouwbare technieken, kan  middels het meegeleverde CMS de website eenvoudige SEO-proef gemaakt worden.