Web development


Web development


Elk bedrijf heeft te maken met verschillende groeifases. Zeker wanneer het bedrijf groeit betekend dit voor het uitvoerende personeel dat de werkdruk toeneemt en zij steeds complexere processen moet beheren. Hierbij groeit de behoefte naar procesbeheersing en automatisering van bedrijfsprocessen.

Eigen webapplicatie

Het in gebruik nemen van eigen webapplicatie heeft vele voordelen. Deze webapplicatie kan namelijk volledig afgestemd worden op de wensen van jouw organisatie. Zo heb je alleen beschikking tot de functionaliteiten die voor jouw organisatie meerwaarde bieden.

Waarom kiest men voor eigen webapplicatie van Ferencik

 

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Volledig geënt op eigen bedrijfsprocessen l
  • Responsive design(bootstrap based)
  • Uitbreidbaar en modulair opgebouwd
  • Zeer krachtige database engine
  • Snelheid en stabiliteit
  • Volledig API compatible
 
 

Voorsprong op de concurrentie

Als bedrijf moeten er verschillende afwegingen gemaakt worden alvorens er keuze wordt gemaakt voor eigen webapplicatie of een online beschikbare oplossing. Daarbij is investering en snelheid waarmee het systeem opgeleverd kan worden een zwaar wegende factor. Ferencik vindt het belangrijk dat jouw ideeën en werkwijze volledig bij je blijft., waardoor er altijd voorsprong is op de concurrentie.

 
ferencik-scherm.png
 
 
 
dual-screen-developement-code.png

Bestaand webapplicatie

Ferencik heeft afgelopen jaren veel webapplicaties ontwikkeld en begrijpt dat de investering niet voor elk middel/klein bedrijf opweegt tegen vaak hoge investeringen. Daarom hebben wij een aantal webapplicaties ontwikkeld in de planning en registratie maar ook in de facturatie om je werk te vergemakkelijken. Het voordeel is dat je bij keuze van deze diensten slechts een maandelijks gebruikerslicentie betaald.

Hieronder een voorbeeld van een webapplicatie die op dit moment zowel nationaal als internationaal in gebruik wordt genomen.