Webhosting en onderhoud


Webhosting en onderhoud


De software die wij ontwikkelen sluiten naadloos aan bij onze server oplossingen. Dit zorgt ervoor dat je website snel reageert en de bezoekers niet onnodig lang moeten wachten voordat zij beschikbaarheid hebben tot content op jouw website. Ook stelt Google steeds hogere eisen aan de server omgeving, waardoor een langzaam reagerende website effect kan hebben op de rankings.

Waarom kiest men voor hosting bij Ferencik:

 

  • Telefonisch/e-mail support binnen kantooruren(ma-vrij 10:00-17:00)
  • Eigen webmail account *
  • Management server (onderhoudsvrij)
  • Meest recente veiligheid vereisten
  • Gratis verhuisservice domein
  • Risicodekking (vanaf 95% uptime garantie
  • Wekelijkse back-up**
  • Upgrade mogelijkheden **

Management Virtual Server**

Het grootte voordeel bij afname van een eigen server in plaats van een share server is dat deze schaalbaar is. Dat betekend dat de capaciteit van de server meegroeit met jouw organisatie zonder dat je downtime ervaart. Ook kun je bij deze server oplossing back-up servers opschalen. Zo bent je er van verzekerd dat het klantenbestand veilig staat opgeslagen en elk gewenst moment terug gezet kan worden.

Domeinnaambeheer

Er zijn tegenwoordig vele domeinnaamregisters actief die domeinnamen kunnen registreren. Ferencik kan deze dienst ook aanleveren, maar kan ook kosteloos de domeinnaamverhuizing regelen. Het is voor Ferencik belangrijk dat onze developers op elk moment beschikbaarheid hebben tot jouw domeinnaam account. Zo kunnen wij eenvoudig wijzigingen of toevoegingen doen in het domeinrecord.

 
 
office365.png

Microsoft Office 365/Exchange oplossing*

Naast het standaard webmail client Roundcube hebben wij ervaren dat veel bedrijven opzoek zijn naar een professionele e-mail oplossing. Wij hebben deze oplossing gevonden in Business Premium oplossingen van Microsoft. Indien je alleen mail wilt ophalen met outlook online kiest je bij ons voor Exchange oplossing. Indien je ook op zoek bent naar een office pakket voor op je workstation, documenten wilt kunnen delen en vele andere extra functionaliteiten kiest je bij Ferencik voor Office 365.